Blog

Vesti

Pratite najnovije informacije o našoj kompaniji

Transnafta AD Pančevo

Za realizaciju nacionalnih interesa u oblasti razvoja energetske infrastrukture i diversifikacije pravaca snabdevanja sirovom naftom Republike Srbije, a sve u cilju energetske sigurnosti, preduzeće Transnafta Pančevo je angažovalo Delta inženjering za izradu projektno-tehničke

Opširnije

ISO Standardi

Delta inženjering je u novembru 2023. uspešno prošla prvu nadzornu proveru kompanije Bureau Veritas za sisteme menadžmenta ISO9001, ISO14001 i ISO45001, čime je produženo važenje sertifikata i još jednom dokazan kontinuitet uspešnog poslovanja, briga o zaposlenima,

Opširnije

Gasovod Kičevo-Ohrid

Delta inženjering i makedonska firma Colenco potpisali su ugovor sa kompanijom Nomagas Skoplje za izradu urbanističkog projekta za infrastrukturu, osnovnog projekta i studije/elaborata o proceni uticaja na životnu sredinu za izgradnju deonice 7 magistralnog gasovoda Kičevo-Ohrid.

Continental Automotive GmbH

Delta inženjering je u protekloj 2021 i 2022. godini, kao Glavni Projektant izradila tehničku dokumentaciju za potrebe izgradnje fabrike elektronskih uređaja za automobile Nemačkog Investitora Continental Automotive GmbH.

Opširnije

Centar za sekvenciranje genoma i bioinformatiku

U Beogradu je 9. decembra otvoren Centar za sekvenciranje genoma i bioinformatiku, izgrađen u saradnji Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo (IMGGI) i Pekinškog instituta za genomiku (BGI). Kompletne radove je za samo dva meseca izveo Delta Inzenjering.