Brojni uspešno završeni projekti

Naše članice

Kako je složenost poslova rasla, tako su se javile i sve veće potrebe
za formiranjem različitih preduzeća unutar Delta grupacije

Delta EPC

Kompanija Delta EPC je nastala krajem 2022. godine kao deo organizacione promene u Delta inženjeringu a sve u cilju povećanja efikasnosti poslovanja i jasne definicije odgovornosti. Delta EPC se bavi poslovima izgradnje i kadrovi koji se bave tom delatnošću su prebačeni u novoosnovanu firmu.

Preuzmite DEPC­_IMS politiku

Delta Tang

Delta Tang je Joint Venture koji su osnovali Delta inženjering i kineska kompanija Tang Steel International Engineering Technology Co. Tangshan-Hebei (TSIC).

TSIC je deo velikog sistema kineskog  proizvođača čelika HBIS. Zapošljava oko 500 visokostručnih inženjera sa širokim znanjima i referencama na projektima crne metalurgije.

Kompanija Delta Tang je osnovana, pre svega, za potrebe realizacije projekata modernizacije železare u Smederevu. Znanja i najsavremenija tehnološka rešenja kojim raspolaže TSIC treba da budu primenjena u železari HBIS Serbia u Smederevu uz  stručnu podršku inženjera Delta inženjeringa.

Pored aktivnosti na modernizaciji železare, Delta Tang prati i potrebe kineskih investitora iz drugih privrednih oblasti, nudeći im neophodnu podršku za nastup na srpskom tržištu.

Delta Cleanroom

Prvi koraci kompanije za građevinarstvo i usluge Delta Cleanroom napravljeni su u Beogradu, u okviru matične kompanije Delta inženjering, lidera u industrijskom inženjeringu.

Usluge koje pružamo su konsalting, projektni menadžment, dizajn, konstrukcija, puštanje objekata u rad, proizvodnja i montaža čistih soba, proizvodnja i ugradnja aluminijumske stolarije.

Delta Cleanroom se oslanja na timski rad stručnjaka različitih profila, okuplja mlade, ambiciozne i kreativne ljude iz različitih oblasti: inženjera tehnologije, arhitekture, građevinarstva, mašinstva, elektrotehnike, automatike – sve su to profesionalni profili savremenog inženjerstva.

Delta preving

Kompanija Delta preving pruža usluge konsaltinga i inženjeringa u oblasti zaštite od požara procesa gradnje objekata i industrijski složenih tehnoloških procesa i to: projektovanje posebnih sistema i mera zaštite od požara i izrada glavnih projekata zaštite od požara.

NDC

NDC već više od trideset godina uspešno posluje u oblasti elektroenergetike.

Delatnost kompanije NDC obuhvata projektovanje, nadzor, inženjering i konsultantske usluge, rekonstrukciju, modernizaciju i proširenje elektroenergetskih postrojenja, izradu tenderske dokumentacije, evaluaciju ponuda i izradu izveštaja o povoljnosti ponuđača, izradi studija izvodljivosti, tehničku kontrolu objekata, pripremu dokumentacije i sprovođenje procedura od građevinske dozvole do upotrebne dozvole.

NDC poseduje velike licence za projektovanje i izvođenje izdate od strane Ministarstva za građevinarstvo, saobraćaj i infrastrukturu Republike Srbije.

www.ndc.rs/sr/

Enikon

Osnovna delatnost kompanije Enikon je pružanje metalskih usluga remonta i održavanja industrijskih postrojenja, proizvodnja energetskih postrojenja, proizvodnja delova za energetska postrojenja, postrojenja hemijske i prehrambene industrije, posuda pod pritiskom, čeličnih konstrukcija svih oblika i dimenzija.

Preduzeće poseduje tri proizvodne hale ukupne površine 3500 m2, magacinski i pomoćni objekat ukupne površine 320 m2, na površini od 15.000 m2, kao i svu opremu i alate neophodne za obavljanje osnovne delatnosti.

www.enikon.rs