Reference

Zdravstvo

Danas se možemo pohvaliti time da vodimo veliki broj projekata
investicija od kapitalnog značaja u državi
Zdravstvo

KLINIČKI CENTAR SRBIJE

Ministarstvo zdravlja

Izvođenje radova na izgradnji, rekonstrukciji i adaptaciji centralnog objekta KCS u Beogradu sa pratećim objektima i spoljnim uređenjem.

Najveća i najsavremenije opremljena zdravstvena ustanova u Srbiji – nova kula Kliničkog centra Srbije se prostire na 86.000 kvadratnih metara, ima 12 spratova i ukupno 825 bolničkih kreveta.

Zdravstvo

Klinički centar Vojvodine u Novom Sadu

Ministarstvo zdravlja

Rekonstrukcija i dogradnja lamela B i C Urgentno-dijagnostičkog centra, dogradnja tople veze sa Poliklinikom i Internom medicinom i izgradnja tehničke zgrade.

Zdravstvo

Covid Laboratorija Beograd

Ministarstvo zdravlja

Projektovanje i izgradnja kompletne najmodernije laboratorije (BSL-2) za COVID19 na Balkanu, u sklopu Kliničkog centra Srbije koja nosi naziv “Vatreno oko“. Ukupna površina laboratorije je preko 700m2. Kapacitet laboratorije je 2.000 uzoraka na dan. Ova Laboratorija je identična laboratoriji u Vuhanu.

Zdravstvo

Covid Laboratorija Niš

Ministarstvo zdravlja

Ministarstvo zdravlja Republike Srbije je marta 2020. godine donelo odluku da se u najhitnijem roku oformi Huo-yan nacionalna laboratorija za molekularnu detekciju infektivnih agenasa u okviru postojećeg Instituta za javno zdravlje u Nišu.

Zadatak je bio da se formira montažni objekat u kome će se smestiti nova laboratorija namenjena za testiranje prisustva infekcije COVID19 i postojeće serološke laboratorije za odgovarajuća ispitivanja.

Delta inženjering je isprojektovao i izgradio novu laboratoriju za testiranje uzoraka na korona virus pod nazivom „Vatreno oko“ u Nišu, na površini od 900 m2 za nepuna tri meseca.

Zdravstvo

Institut za molekularnu genetiku

Republička direkcija za imovinu Republike Srbije

Radovi na rekonstrukciji i adaptaciji objekta sa ugradnjom opreme po sistemu „ključ u ruke“ za potrebe Centra za sekvenciranje genoma i bioinformatiku.

Centar je otvoren 09. decembra 2021. Delta inženjering je izveo kompletne radove za samo dva meseca.