Koordinacija različitih stručnjaka

Izgradnja i puštanje objekata u rad

Izgradnja i puštanje u rad svih vrsta industrijskih objekata

Izgradnja i puštanje objekata u rad

Delta inženjering je kompanija koja se bavi izgradnjom svih vrsta industrijskih objekata i njihovim puštanjem u rad po sistemu ključ u ruke.

Izgradnja je složen proces koji zahteva koordinaciju različitih stručnjaka, pravilnu upotrebu materijala i alata, kao i poštovanje propisa i standarda kako bi se osigurala sigurnost i funkcionalnost konačnog proizvoda ili građevine.

Vrhunski tim stručnjaka – arhitekata, građevinaca, mašinaca, elektroinženjera, automatičara, tehnologa – u mogućnosti je da realizuje zamisli i ideje naših budućih klijenata.

Profesionalnost

Veliku pažnju posvećujemo vođenju projekata primenjujući najnovija tehničko-tehnološka dostignuća kao i metode upravljanja projektima uz korišćenje najviših svetskih standarda i međunarodnih propisa.

Takođe se vodi računa o razvijanju ekološke svesti zaposlenih u smislu očuvanja prirodnih resursa i životne sredine.

Pokrivenost usluga

Grane industrije u kojima smo prisutni:

Automobilska industrija

Prehrambena industrija

Hemijska industrija

Metalurgija

Industrija nafte i gasa

Farmaceutska industrija

Zdravstvo

Tim inženjera

Timski rad

Možemo se pohvaliti sopstvenim timom inženjera sa značajnim iskustvom koji su hardverski osposobljeni za izradu tehničkih specifikacija upravljačkih PLC i HMI sistema, softverski osposobljeni za izradu PLC i SCADA aplikacija i hardverski i softverski osposobljeni za kalibraciju i parametrisanje merno-regulacione opreme, komisioniranje i validaciju sistema shodno zahtevima klijenata.