o nama

Delta inženjering

Bavimo se projektovanjem, izvođenjem, konsaltingom,
upravljanjem projektima i puštanjem objekata u rad

Delta inženjering –
O nama

Za firmu koja je pokrenula samostalno poslovanje početkom 1990. godine, prva decenija bila je uslovljena teškim ekonomsko-političkim prilikama i predstavljala je veliki profesionalni izazov.

Izazov je bio razlog za prvi korak, a svi ostali koraci su napravljeni zahvaljujući entuzijazmu i stvaralačkoj energiji, uz mnogo mudrosti i znanja. Kompanija Delta inženjering je na taj način postala lider u oblasti industrijskog inženjeringa.

Delta Inženjering

Projektovanje, konsalting i upravljanje projektima, izgradnja i puštanje objekata u rad

Potpuna usluga

Timski rad stručnjaka

Delta inženjering se bavi: projektovanjem, konsaltingom i upravljanjem projektima, izgradnjom i puštanjem objekata u rad.

Cilj je da klijentima obezbedimo potpunu uslugu – počev od pribavljanja potrebne dokumentacije od nadležnih organa, preko izrade projektne dokumentacije do samog izvođenja radova i obezbeđivanja upotrebne dozvole.

Oslanjamo se na timski rad iskusnih stručnjaka i ambicioznih i kreativnih mladih ljudi koji su stekli obrazovanje u oblasti arhitekture, građevinarstva, mašinstva, rudarstva, elektrotehnike, instrumentacije, ekonomije i drugih disciplina, čime pokrivamo sve stručne profile potrebne za savremenu inženjersku kompaniju.

Konkurentnost

Delta grupacija

Brojni uspešno završeni projekti u protekle tri decenije odaju sliku kako se uspešno održavamo na tržištu uz veoma jaku konkurenciju.

Kako je složenost poslova rasla, tako su se javljale i sve veće potrebe za formiranjem različitih preduzeća unutar Delta grupacije, i to: Delta EPC, Delta preving, Delta Cleanroom, Delta Tang, Enikon Loznica, NDC.

Podrška

Stručan tim

Uz iskustvo i stručan tim, pozicije koje smo osvojili, očekivanu podršku banaka, političku i ekonomsku stabilnost zemlje nastojaćemo da ovaj trend zadržimo.

Danas možemo da se pohvalimo time što vodimo veliki broj projekata investicija od kapitalnog značaja u državi. Ova činjenica nam daje podstrek da budemo još bolji, stručniji i efikasniji.