Reference

Ostali industrijski objekti

Danas se možemo pohvaliti time da vodimo veliki broj projekata
investicija od kapitalnog značaja u državi
Ostali industrijski objekti

FCA Kragujevac – Sprinkler sistem

Projekat za izvođenje stabilnog sistema za gašenje požara raspršenom vodom tipa mokri sprinkler.

Ovaj sistem predviđen je za gašenje požara u objektu Hala 1 kompleksa FCA Srbija u Kragujevcu.

Ostali industrijski objekti

Continental Automotive GmbH

Fabrika elektronskih uređaja za automobile u Kaću

Kompanija Delta inženjering je kao glavni projektant izradila tehničku dokumentaciju za potrebe izgradnje fabrike elektronskih uređaja za automobile nemačkog Investitora Continental Automotive GmbH.

Projektno tehnička dokumentacija obuhvatala je: izradu urbanističkog projekta, idejno rešenje, projekat za građevinsku dozvolu, projekat za izvođenje, projekat izvedenog objekta, izradu projekata u skladu sa FM Global i LEED standardima, izradu tenderske dokumentacije, praćenje radova u toku izgradnje (Projektantski nadzor).

Fabrika elektronskih uređaja je ukupne površine (pod objektima) od 22.000m2, koja je smeštena na parceli površine od 59.000m2.

Ostali industrijski objekti

Alumil YU Industry

Dogradnja objekta za anodizaciju i izmeštanje benzinske stanice u krugu fabrike Alumil

Pored izrade kompletne tehničke dokumentacije za dobijanje građevinske dozvole, Delta inženjering je pored postojećeg proizvodno-poslovnog objekta izveo i radove na dogradnji poslovnog objekta predviđenog za anodizaciju.

Objekat je izrađen od prefabrikovanih betonskih elemenata, obložen prefabrikovanim betonskim fasadnim panelima i krovnim termoizolacionim panelima sa ispunom od kamene vune. Unutar objekta je šest kranova nosivosti pet tona, oprema za anodizaciju i postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda.

Ostali industrijski objekti

Henkel Srbija – Inđija

Kompletan projekat po sistemu ključ u ruke Henkelove fabrike građevinskih adheziva i projektovanje i izvođenje postrojenja za proizvodnju tečnih proizvoda.

Ostali industrijski objekti

Henkel Srbija – Kruševac

Kompletan projekat na bazi ključ u ruke za ugradnju top filtera u fabrici deterdženta. Projektovanje objekta SVR (Superior Value Rimblock) – proizvodnja bref kuglica za negu i osvežavanje toaleta, kao i transportnog mosta gotovih proizvoda.

Ostali industrijski objekti

Husqvarna

Delta inženjering je imao ulogu projektnog menadžera, projektanta i generalnog izvođača radova regalno-skladišnog prostora, administrativno-upravnog i servisnog objekta distributivno-servisnog centra u Staroj Pazovi.

Ostali industrijski objekti

Volvo

Projektovanje i izgradnja servisno-prodajnog centra za kamione Volvo u Novim Banovcima.

Ostali industrijski objekti

Fabrika NESTLE – DELTA sladoled

Kompletan projekat po sistemu ključ u ruke fabrike za proizvodnju sladoleda u Staroj Pazovi.